avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii

Buna ziua. Rog tare mult sa-mi rapundeti daca un contract de prestari serviicii care este doar stampilat de beneficiar nu si semnat este valabil sau nu. Prestatorul a semnat si stampilat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 15:05, 13 Ianuarie 2015
Pentru a fi valabil, contractul trebuie semnat de ambele parti
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere acord pt executare contract ginnyy ginnyy Am urmatoarea situatie: un contract de prestari servicii, semnat de prestator, merge la beneficiar pt semnare. Procedura de semnare la beneficiar dureaza 1 ... (vezi toată discuția)
Stampilarea facturilor si a contractelor.... Anca1910 Anca1910 Sotul meu lucreaza cu Pfa de Romania in Belgia,si as dori sa stiu daca este valabil in istanta un contract si niste facturi doar semnate,nestampilate de catre ... (vezi toată discuția)
Incheierea contractelor de prestari servicii intre persoane juridice sub alta forma decat in original consultanta2015 consultanta2015 Buna ziua, Va rog sa ne sprijiniti daca se poate prin oferirea unor raspunsuri/clarificari pentru urmatoarea speta: Dorim sa stim daca se poate incheia ... (vezi toată discuția)