avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Termen de schimbare casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Termen de schimbare casa de marcat

Buna ziua. Este obligatorie din anul 2016 schimbarea caselor de marcat din magazine ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:33, 13 Ianuarie 2015
Va rog sa cititi informatiile din OUG 91 din 2014 care stabileste modificarile aduse ordonantei de urgenta 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligati sa schimbam casele de marcat pana in iunie?? adela05 adela05 Este adevarat ca pana in iunie, toate magazinele trebuie sa-si schimbe casele de marcat? Acest lucru se aplica si taxiurilor? Ma puteti ajuta si cu un temei ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa de marcat FitPill FitPill Buna! Am nevoie sa achizitionez o casa de marcat si as dori sa stiu daca cele mai ieftine care sunt pe piata o sa imi fie de ajutor pe viitor sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare marfa catre pf simecomed simecomed Suntem producatori de material izolant. A aparut un client PF care nu vrea sa-si dea CNP-ul pt intocmirea facturii. Suma este de 10.000 lei, plafonul PF-PJ se ... (vezi toată discuția)