avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere motocicleta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere motocicleta

Am detinut o motocicleta. Nu mai am aproape nimic. Am lipsit 10 ani din localitate si in acest timp a fost desmembrata de diversi. Nici numarul de inmatriculare nu-l mai am. Culmea, In compartimentul de sub sa aveam si certificatul de inmatriculare. Cum scap de motocicleta la Politie si la ANAF?:O

Alte discuții în legătură

Motocicleta cumparata si depistata apoi ca fiind furata.....ce este de facut? CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara, Am nevoie de o sugestie in legatura cu urmatoarea problema: In februarie 2010 am cumparat (contract de vanzare-cumparare la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)
Cine face ca mine,ca mine sa pateasca!!! carsteanicolae carsteanicolae In urma cu 2 ani am cumparat o motocicleta,nu am dat inportanta actelor si a aparut problema,oprit in trafic ne avand actele la mine politistul a dat prin ... (vezi toată discuția)
Buna. numele meu este cristian. am si eu o problema si sper sa ... Petru-Cristian Petru-Cristian Buna. Numele meu este Cristian. Am si eu o problema si sper sa gasesc o rezolvare. De vreo 2 ani (2021) am achizitionat o motocicleta cu tot cu acte (carte, ... (vezi toată discuția)