avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Înșelătorie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Înșelătorie?

Bună seara,

Într-un topic vă povesteam despre doamna de la resurse umane care a împrumutat o sumă, punându-l girant pe colegul nostru, fără știrea acestuia din urmă.

Cu toate că dna susmenționată a falsificat semnătura șefului de secție cât și a contabilului șef, totul a fost mușamalizat.

Deoarece dna tot timpul suferă de lipsă de bani, nefiind trasă la răspundere, își continuă năzbâtiile.

Compania noastră a avut nevoie de o femeie de serviciu. Dna de la resurse umane a adus o femeie, o prietenă de a ei. Femeia de seviciu a fost angajată în luna oct. anul trecut. Dna care a adus-o, s-a împrumutat iar, obținând 6.000,00 de lei. A avut nevoie de girant, desigur. A pus-o girant pe femeia de serviciu, cred că asta a fost prețul locului de muncă al acesteia.Pentru a putea fi girant, dna de la resurse umane a emis o adeverință de salariu, pe aceasta a trecut ca salariu al femeii de serviciu o sumă fictivă, totodată adeverința fiind datată în luna iulie anul trecut, femeia fiind angajată doar în oct.

Un coleg de al meu fusese pensionat pe caz de boală, având dreptul să lucreze cu 4 ore. Dna a întocmit în așa fel actele acestui coleg, încât acesta figura cum că muncea cu 8 ore! Colegul a fost somat de către fisc, parcă, cerându-i se să restituie o sumă foarte mare, fiindcă pensionar fiind, fusese pontat cu 8 ore, cu toate că el presta muncă de 4 ore. S-a clarificat situația, dna, desigur, nefiind trasă la răspundere, ea afirmând tot timpul că are pe cineva care o protejează, nemaivorbind de faptul că are acces la datele noastre personale.


Respectiva doamnă este angajata companiei de vreo 8 ani.În acest timp nu a avut parte de nicio verificare/control. Are toate datele noastre, intangibilă fiind, poate face orice.

Cu respect vă întreb, unde am putea-o reclama pe distinsa doamnă? Sau să ne resemnăm că nu se poate face nimic împotriva acesteia, având susținători?

Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Ianuarie 2015
ethel, utilizator

Alte discuții în legătură

Bunã ziua - credit cu acte false pentru girant ethel ethel Sunt nedumerită, ca de obicei. Compania la care sunt angajată, are o dnă care lucrează la personal, aceasta având, desigur, acces nelimitat la datele ... (vezi toată discuția)
PlÂngere penalĂ la dna Împotriva funcȚionar public george 77 george 77 Bună seara. Sunt funcționar public la Consiliul Județean. În urma unei relații intime cu o doamnă cu o funcție înaltă, aceasta mi-a promis că ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta - delegarea atributiilor secretarului uat oanaelena79 oanaelena79 Sunt functionar public intr-o primarie mica si as vrea sa stiu daca se incalca atributiile de secretar: DE DOUA ZILE FARA SA FIM ANUNTATI, D-L VICEPRIMAR UMBLA ... (vezi toată discuția)