avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLÂNGERE PENALĂ LA DNA ÎMPOTRIVA FUNCȚIONAR PUBLIC
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLÂNGERE PENALĂ LA DNA ÎMPOTRIVA FUNCȚIONAR PUBLIC

Bună seara. Sunt funcționar public la Consiliul Județean. În urma unei relații intime cu o doamnă cu o funcție înaltă, aceasta mi-a promis că ,,mă va distruge” Drept urmare depus un denunț la DNA din care reiese că eu nu aș fi fost la serviciu în perioada 2014-2016 și că aș fi fost pontat în mod fals. Acum câteva zile am fost chemat telefonic de către un comisar șef la sediul DNA atât eu, un coleg de-al meu acuzat în mod similar( coleg a cărui mamă este consilier județean-altă vendetă) și directorul direcției unde lucrez, care a semnat pontajul. După ce am așteptat 3 ore... mi s-a luat declarație... ca martor. Am consemnat că lucrez la Consiliul județean de 25 de ani și niciodată nu am avut nicio abatere. Condicile sunt semnate la zi pe intervalul cercetat( 2014-2016), fișele de evaluare de sfârșit de an sunt toate cu calificativul FB. Vă rog din suflet spuneți-mi ce se poate întâmpla și ce urmează pentru că de când am fost la DNA, liniștea mea s-a cam risipit și somnul meu la fel.
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 03:37, 6 August 2018
Acuma dela barbat la barbat, cum de i-a venit doamnei o asemenea idee, care vorba aceea e cam "nestandard" pentru o femeie abandonata ? Vezi tu,, aceasi intrebare probabil si-o pune si procurorul. Ea nu spune ca nu ai pontat,, ea spune ca "ai pontat in fals" Desigur daca sti ca este o prostie, nu trebuie sa-ti faci probleme. Dar pe viitor, in astfel de imprejurari, e bine sa ai gura mai mica. Ma gandesc ca nu te intalnesti cu cineva, ca sa comentezi ce faci tu la servici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals sau nu? ClaudiaN ClaudiaN Buna seara! Sunt in urmatoarea situatie: in litigiul de munca civil cu angajatorul acesta a trebuit sa depuna statele de plata si pontajele pentru a dovedi ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata corina51 corina51 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am fost in concediu fara plata si m-am intors mai repede la service cu 3 saptamani, Nu am stiu ca ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere cu art. 65, alin 1(codul muncii) niccu niccu Buna ziua, Am contestat la Judecatorie ,NUMAI PE BAZA DE ACTE EMISE DE SOCIETATE,semnate de Administrator,decizia de desfacere a CIM,care oricum legilor,sunt ... (vezi toată discuția)