adema1980 a scris:
:) Cine face pontajul nu se poate face ca nu va vede la munca. Din pacate singura solutie e o plangere la ITM. Dar trebuie sa puteti demonstra (cu declaratii colegi, camere video, acte datate si semnate, clienti, poate chiar si familie etc, in functie de natura muncii) ca ati fost prezenta la munca. Imi vine greu a crede ca poti lucra 3 saptamani undeva fara sa lasi absolut nicio urma.
exact asta vreau sa spun. AM fsot vazuta la servici, stiu ca sunt camera video, m-a vazut o sectie intreaga (lucrez intr -un spital clinic) si am colaborat cu multi colegi, e drept ca natura muncii mele este sa stau cam izolata intr-un birou, lucram exclusiv cu o parte a personalului care sunt doctoranzi, dar se stia ca sunt la servici, am martori pe toti colegii, acum mi se spune ca e inregistrata si raportat la revisal si eu habar nu am ce e rrvisal, nu am cunostinte de contabilitate si nici de financiar/salarii, stiu doar ca am fsot la servici si nu am primit salar. N-ar fi fost asa important, dar am nevoie de un credit urgent la banca si mi se cere venitul pe ultimele 3 luni si din acea cauza, eu nu am 3 luni lucrate, nefiind pontata. Nu vreau nici sa fac rau fetei care a facut pontajul. Ma intreb, nu se poate face un act additional, sau asa ceva?
Asa mi s-a mai spus, sa merg la ITM, dar mi-e teama sa nu fac rau celei care a facut pontajul