Buna ziua,as vrea sa stiu unde pot sa fac o reclamatie privind pontajul ,lucrez la o firma destul de mare si cunoscuta in Romania,potajul este facut de sef care noua ne arata un pontaj si el trimite altul,nu suntem pontati corect daca sunt chemat la munca duminica imi spune ca o sa imi dea un liber in cursul saptamanii,daca vin consecutiv trei zile la rand cate 12 ore binenteles ca nu sunt pontat,singurul mod sa demonstrez ar fi camerele video dar ele pastreaza imaginile numai 21 de zile.
Sesizati ITM ul asupra acestui aspect,care va efectua un control la fata locului privind modul in care angajatorul tine evidenta timpului de munca pt. angajati.
daca ceilati nu depun declaratie ca v au vazut la munca nu are ce sa faca un inspector ITM, renuntati la job nu merita sa va distrugeti sanatatea cu privire la dreptate, ei sunt o firma mare (au pile la ITM) nu se opreste la dvs. , e parerea mea nu merita sa va innegriti viata cu cei care nu va respecta sunt foarte multi. Chiar va sfatuiesc sa nu mai spuneti la nici un angajator ce probleme ati intampinat la alti angajatori, munciti asigurati va nivelul de trai si ve ti fi fericit.
Pontaje
raduradulescu
buna ziua . am o nelamurie si anume cum este pontat un salariat in situatia in care in lucreaza 24 de ore ,mai mult de o luna si in ccm este clar inscris ... (vezi toată discuția)