andrei-nicu a scris:
Sunt la prima fapta...iar unul dintre cei doi angajati au zis ca produsul pe care faptasul la cumparat(un vas WC iar in cutia acestuia ei punand produse) era pentru mine, cand defapt el era pentru unul din cei 2 angajati iar la politie la prima declaratie scrisa pe foaie A4 am sustinut ca ei...cum considerati ca trebuie sa procedez(mentionez ca am mai fost chemati o data ca sa dam din nou declaratii). Daca intorc declaratie ce se poate intampla....se considera grup organizat?? daca e grup organizat e mai mare pedeapsa? multumesc anticipat
Probabil va referiti la infractiunea de "asociere in vederea savarsirii de infractiuni"pentru care pedeapsa este de la 3 la 12 ani.Nu este vorba despre o pedeapsa mai mare,dar cele doua infractiuni aflate in concurs ar putea determina magistratii sa aplice un spor de pedeapsa.de aceea v-am recomanadat atat eu cat si ceilalti sa va angajati cat mai repede un aparator.
Daca presupunerile avocatului Lascoschi sunt reale este chiar de rau.Atentie sporita,sunteti foarte aproape cel putin de o ordonanta de retinere pe 24 de ore,daca nu chiar de un mandat de arestare.actionati rapid pentru a va lamuri situatia judiciara.