avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin, adresa de domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin, adresa de domiciliu

Buna seara,
In mai expira buletinul deci trebuie sa-l schimb. Voi schimba adresa de domiciliu, de pe Ilfov pe Bucuresti. Intrebari:
1. Trebuie schimbat si permisul de conducere? Pe permis nu scrie adresa si presupun ca este european( nu stiu exact formularea) pentru ca are stema Uniunii Europene in stanga sus, deasupra pozei.
2. Trebuie sa radiez masina? Are numere de Ilfov.
3. Trebuie sa platesc taxa de reinmatriculare a masinii?
4. Trebuie schimbat si talonul? Pe talon scrie adresa din buletin.
5. Trebuie sa fac RAR-ul din nou?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:20, 16 Ianuarie 2015
1.Da
4.Da
5.Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare culoare masina nou achizitionata Gabrista Gabrista Buna ziua! Am achizitionat o masina, dar inca nu am trecut talonul pe numele meu. As dori sa schimb culoarea masinii. Stiu ca trebuie sa merg la RAR si apoi ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)
Buletin schimbat, ce alte acte mai trebuie schimbate? catalinadiaconu catalinadiaconu buna ziua daca trebuie sa imi schimb buletinul si in buletin schimb si domiciliu fata de buletinul vechi ce acte mai trebuie sa schimb? buletinul expira si ... (vezi toată discuția)