avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda ISCTR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda ISCTR

Am primit o amenda de la ISCTR pentru neraportarea soferului in baza de date a ARR. Pot sa o contest?
Cel mai recent răspuns: nelu542 , utilizator 23:29, 14 Ianuarie 2015
Buna ziua!

Sigur ca o puteti contesta. in 15 zile. Daca e contraventie, puteti cere anularea ei daca sunt motive temeinice, sau inlocuirea amenzii cu avertisment.

Cu stima.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda i.s.c.t.r. simonik2011 simonik2011 Buna ziua, un sofer angajat la firma fratelui meu aducea o remorca de la Bacau (nu transporta nimic in ea), a fost amendat de I.S.C.T.R. pentru ca efectua ... (vezi toată discuția)
Se admite in parte-contestatie pv Eduard24 Eduard24 Buna ziua. Am fost sanctionat cu amenda contraventionala si suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile. Dupa contestatie am primit aceasta ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda rovigneta Catalin00 Catalin00 Am tot cautat dar nu a raspuns nimeni categoric , cu date concrede referitoare la contestarea da / nu a unei amenzi primite pentru rovigneta Aceasta mi-a ... (vezi toată discuția)