avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract chirie

Buna ziua.contractul de inchiriere se efectueaza la notar?

Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 09:34, 14 Ianuarie 2015
Nu este obligatoriu sa fie incheiat prin notar
Nu trebuie incheiat la notar, dar trebuie inregistrat la Administratia Financiara si platite anumite taxe, asta in situatia in care se doreste sa fie legal, ca sa nu fuga chiriasul si sa nu plateasca cheltuielile sau sa nu fie dat afara de catre proprietar cand are acesta chef, este in avantajul ambelor parti sa fie legal!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere clau_01 clau_01 Apartamentul este inchiriat unei persoane fizice. S-a facut contract de inchiriere la Administratia Financiara pentru o perioada de 2 ani. Chiriasul este rau ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere , locator-persoana juridica, locatar-persoana fizica hambra hambra O persoana juridica poate inchiria un imobil unei persoane fizice? Daca da, ce fel de contract este valabil si unde trebuie inregistrat? cu multumiri. (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera PIFOU PIFOU Sunt persoana fizica proprietar al unei garsoniere.Doresc sa inchiriez garsoniera catre angajata unei firme careia ii plateste firma chiria.Aceasta persoana ... (vezi toată discuția)