avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lpoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lpoteca

Poate fi confiscat de banca un bun ipotecat care mi a fost atribuit prin hotarare judecatoareasca i urma unui proces de partaj . Creditul fiind pe numele fostului sot eu fiind coplatitor.
Cel mai recent răspuns: no_nameyo , utilizator 10:47, 14 Ianuarie 2015
Nu se confisca, se vinde la licitație. La partaj trebuia sa fi rezolvat și cu creditul, citând și banca. În fata bancii sunteți amândoi răspunzători pt acel credit.
Stiti in ce conditii pot renunta la dreptul de proprietate asupra imobilului ipotecat pe o perioada de 25 de ani achizitionat in timpul casatoriei, iar in urma partajului mi a fost atribuit prin hotarare judecatoreasca . Cum as putea separa si daca este posibil pt a nu ajunge la executare silita sau scoaterea la licitatie,deoarece creditul este pe numele fostului sot eu fiind doar coplatitor, iar in urma partajului proprietar. Dat fiid faptul ca pe numele fostului sot mai exista un credit in lei care este restant si din care s a platit avansul la imobilul ipotecat, ratele ce le achit la imobilul atribuit mie prin hotarare se duc automat in creditului in lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)
Partaj-- contract credit ipotecar?!!!! ancutub ancutub Buna. Acum 4 ani aprox am contractat un credit ipotecar cu fostul sot, el titular, eu codebitor. Acum un an am terminat divortul, in urma caruia eu m-am mutat ... (vezi toată discuția)
Partaj datorii comune intere intere Buna, situatia mea e urmatoarea: am facut partajul bunurilor comune cu fostul meu sot insa in timpul casatoriei el a facut un credit la o banca, la care ... (vezi toată discuția)