Poate fi confiscat de banca un bun ipotecat care mi a fost atribuit prin hotarare judecatoareasca i urma unui proces de partaj . Creditul fiind pe numele fostului sot eu fiind coplatitor.
Nu se confisca, se vinde la licitație. La partaj trebuia sa fi rezolvat și cu creditul, citând și banca. În fata bancii sunteți amândoi răspunzători pt acel credit.
Stiti in ce conditii pot renunta la dreptul de proprietate asupra imobilului ipotecat pe o perioada de 25 de ani achizitionat in timpul casatoriei, iar in urma partajului mi a fost atribuit prin hotarare judecatoreasca . Cum as putea separa si daca este posibil pt a nu ajunge la executare silita sau scoaterea la licitatie,deoarece creditul este pe numele fostului sot eu fiind doar coplatitor, iar in urma partajului proprietar. Dat fiid faptul ca pe numele fostului sot mai exista un credit in lei care este restant si din care s a platit avansul la imobilul ipotecat, ratele ce le achit la imobilul atribuit mie prin hotarare se duc automat in creditului in lei .