avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj datorii comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj datorii comune

Buna,
situatia mea e urmatoarea:
am facut partajul bunurilor comune cu fostul meu sot insa in timpul casatoriei el a facut un credit la o banca, la care sint
coplatitoare si cu o ipoteca pe un teren pe care l-am cedat la partaj lui.
Acum doresc sa fiu scoasa din contractul de credit. Cum se poate face acest lucru si daca am sanse sa realizez lucrul acesta ?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:49, 26 Octombrie 2008
Cu hotarirea definitiva si irevocabila de partaj adresati-va bancii care a acordat creditul aratind ca bunul ipotecat
pentru credit este in lotul fostului sot care a contract si imprumutul .Sanse aveti daca suma restanta din credit a fost trecuta in lotul lui sau daca nu s-a dIscutat nimic la partaj despre credit si ratele restante. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - apartament cu credit ipotecar anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine ca sunt foarte stresata si nu mai stiu cum sa rezolv problema. Am divortat pe cale amiabila din culpa comuna. Acum ... (vezi toată discuția)
Partaj masina imprumut dumitru claudia dumitru claudia Buna ziua! In timpul casatoriei eu si f meu sot am facut un imprumut bancar de nevoi personale,din bani imprumutati s-a achizitionat o masina la mina doua insa ... (vezi toată discuția)
Lesire girant coplatitor din contractul de credit, dupa divort TOS55555 TOS55555 Dupa divort,partaj,fostul sot ramane cu casa pt care exista credit ipotecar si la care sunt eu sunt girant,iar mama coplatitor.El nu vrea sa modifice ... (vezi toată discuția)