avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sanctiune - baza legala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sanctiune - baza legala

Buna am o problema, intr-o comuna , politia poate sa sanctioneze un vecin la care din grajdul de gunoi dejecţiile animaliere lichide se scurg lamine in fantana. Vreau baza legala sa fie sanctionat
Cel mai recent răspuns: ContSters340976 , utilizator 19:28, 16 Ianuarie 2015
Solicitatati Agentia Judeteana pt Protectia mediului din judetul dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict proprietate privata jano_ildiko jano_ildiko Am un vecin rautacios,in curtea ei exista o fantana din care curge apa si nu a pus in el inel din beton,desi eu am vrut sa-i dau bani pentru reparatii.Langa ... (vezi toată discuția)
Conflict jano_ildiko jano_ildiko Am un vecin rautacios,in curtea ei exista o fantana din care curge apa si nu a pus in el inel din beton,desi eu am vrut sa-i dau bani pentru reparatii.Langa ... (vezi toată discuția)
Decantor facut la nici 7 metri de fântâna noastră. bună ziua. eu si familia mea ne confruntăm cu o problemă din ... Andreea Iris Andreea Iris Bună ziua. Eu si familia mea ne confruntăm cu o problemă din luna noiembrie 2021. Vecinii și-au făcut un decantor la nici 7 metri de fântâna noastră, ... (vezi toată discuția)