avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitatea studiilor

Am avut un concediu medical de 1 an (dupa o operatie de fractura col femural). Se considera aceasta perioada ca vechime in specialitatea studiilor?
O alta intrebare este:
Sunt angajata 8 ore pe un contract, si inca 4 ore pe un alt contract, la institutii diferite.
Ca vechime in specialitatea studiilor se considera ambele contracte? Adica, de exemplu, 1 an pe ambele contracte echivaleaza cu 1 an jumate vechime?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:55, 14 Ianuarie 2015
Concediu medical nu constituie vechime in specialitatea studiilor.

In cazul in care intr-o perioada de timp se suprapun raporturi de munca sau de serviciu , vechime in specialitate este aceeasi , nu se cumuleaza .

De exemplu, intr-un an de zile o persoana are doua rapoarte de munca pe intreg anul , atunci vechimea in specialitate = 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit pe salar si alte beneficii (grad handicap) dast1967 dast1967 sint o persoana care in urma unui accident a suferit o fractura de col femural. In urma interventiei chirurgiclale mi s-a implantat o proteza necimentata. ... (vezi toată discuția)
Vechime în specialitatea studiilor galgo galgo Dacă în acceaşi perioada au existat 2 contracte individuale de munca, respectiv una în perioada august 2013-iunie 2016 ( 2 ani şi 11 luni - funcţia de ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca ! va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la cateva ... IOHANNAR IOHANNAR Buna seara ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la cateva intrebari 1..Am lucrat in perioada 1988-1998 cu conventie civila , platindu-se lunar ... (vezi toată discuția)