avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechimea in munca ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechimea in munca ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la cateva ...

Buna seara ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la cateva intrebari
1..Am lucrat in perioada 1988-1998 cu conventie civila , platindu-se lunar impozit si sanatatea, programul era zilnic cu 8 ore de munca. Aceasta perioada, nu este considerata perioada asimilata la vechimea in munca? Nu se calculeaza 0,25 puncte pe fiecare an?
Cei care au studiat sau au efectuat stagiul militar , nu au platit nimic catre stat si totusi li se adauga 0,25 puncte pentru fiecare an .
2. In perioada 01 martie 2003 -01 iulie 2005 ,am avut un contract de munca nelimitat de 8 ore pe zi si un contract de munca nelimitat cu 7 ore pe zi. Pe aceasta perioada nu se cumuleaza vechimea in munca de la ambele contracte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:13, 4 Septembrie 2024
1. Munca prestata in baza unei conventii civile nu constituie vechime in munca si nici nu se plateau contributiile sociale ..asadar, nici stagiu de cotizare nu constituie.

2. Studiile universitare, Serviciul/stagiul militar = punctaj anual 25% din câştigul salarial mediu brut lunar din perioadele respective

3. Vechimea in munca este aceeasi ca si pentru un singur c.i.m. , doar veniturile realizate se cumuleaza la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada asimilata stagiului militar johnny_1961 johnny_1961 Buna seara Pentru perioda stagiului militar cat este punctajul care se adauga pentru o perioada de 1 an si 6 luni ? Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Armata ca vechime în munca Ignat Dan Ignat Dan Am făcut armata intre 1983 - 1985 .... un an jumătate. .. la mina ... Apoi am 16 ani de grupa I. Se trece armata ca vechime ? (vezi toată discuția)
Stagiul militar = stagiu de cotizare si vechime in munca sau perioada asimilata? paul anghelea paul anghelea In noua Lege privind sistemul unitar de pensii, la art.16(1a) se prevede: constituie stagiu de cotizare: -vechimea in munca recunoscuta pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)