avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie ingrijire copil

Buna ziua.

Am citit pe avocatnet.ro cate ceva despre legea care stabileste cuantumul indemnizatiei de crestere copil. Dar sotia mea are o situatie mai speciala: ea este angajata, cu carte de munca, cu o singura ora cu salariul minim, adica platim aprox. 60 de lei pe luna la stat doar pentru "a-i merge cartea de munca". Intrebarea mea este: in acest caz ea va primi indemnizatia de crestere copil minima, de 600 de lei pe luna, timp de 2 ani?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:28, 14 Ianuarie 2015
Cuantumul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) este de minimum 600 lei lunar, indiferent de cat iese din calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Mia4 Mia4 Buna seara,am si eu o nelamurile pt ccc,se calculeaza netul pe ultimile 12 luni anterioare nasterii copilului,daca este un salariu mai mare decat minimul pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere a copilului vlad_aurelian vlad_aurelian buna seara. ma numesc vlad si este pentru prima data pe un forum. daca am gresit cu ceva va rog nu ma injurati. am si eu o mica problema. sotia mea pe 24 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am o intrebare. In iulie fac 1an cu carte de munca, pana acum am avut contract pe 8 ore, dar acum vrea sa imi faca la 4ore...eu sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)