avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drept de semnatura
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drept de semnatura

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Daca am contract de prestari servicii ca si consultant cu o firma ce produce confectii metalice am drept de semnatura ca inginer in acea firma? Pot aviza si semna documente ce tin de aceea firma?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:00, 16 Ianuarie 2015
Nu puteti semna decat daca vi s-a acordat in mod explicit (adica in scris) permisiunea de a incheia contracte si altfel de inscrisuri in numele firmei. Ce semnati semnati in nume propriu, nefiind factor de decizie al firmei nu puteti lua decizii in numele firmei. Firma isi va asuma raspunderea pentru recomandarile dvs. doar daca un factor de decizie a hotarat sau va hotari asta in mod expres. Nu sunteti nici macar angajat, deci nu sunteti un factor de decizie in firma respectiva. Un consultant e platit sa dea sfaturi, e treaba managerilor firmei ce fac ei cu sfaturile respective.
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2015
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie (rambursare formare) Marius2203 Marius2203 Buna ziua! Lucrez in functia de controlor tehnic de calitate la o firma care are ca activitate fabricarea de confectii metalice (patronat francez) din ... (vezi toată discuția)
Fisa de solicitare a examenului medical la un srl miki72 miki72 buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am infiintat in SRL avand ca obiect de activitate consultant tehnica (cod CAEN 7112), sunt unic ... (vezi toată discuția)
Poate obliga angajatorul un angajat sa nu paraseasca locul de munca? ContSters225348 ContSters225348 Buna ziua. Lucrez intr-o firma de consultanta in afaceri in calitate de consilier. Intre firma si clienti se intocmesc contracte-cadru (de prestari servicii - ... (vezi toată discuția)