avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat in doua firme neplatitoare de TVA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat in doua firme neplatitoare de TVA

O persoana se poate asociat intr-o a doua firma, neplatitoare de TVA, chiar daca mai este asociat intr-o alta firma deasemena, neplatitoare de TVA?
Firma la care este in prezent asociat are datorii la bugetul de stat.
Cel mai recent răspuns: Broker_star , utilizator 10:35, 15 Ianuarie 2015
Poate fi asociat. Nu poate fi asociat UNIC in doua firme.
Firma in care urmeaza sa ma asociez urmeaza sa se declare platitoare de TVA.
Este permisa o asfel de operatiune, eu sunt asociat si in alta firma neplatioare de TVA cu datorii la bugetul de stat.
Intrebarea mea nu este fara sens, am citit cateva comentarii care spun ca, nu este permisa declararea noii firmei ca platitoare de TVA.
Comentariu citat nu are nicio argumentatie. Astept o lamurire suplimentara.
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat in doua firme neplatitoare de tva Broker_star Broker_star O persoana se poate asociat intr-o a doua firma, neplatitoare de TVA, chiar daca mai este asociat intr-o alta firma deasemena, neplatitoare de TVA? Firma la ... (vezi toată discuția)
Firma mica2010 mica2010 Buna ziua tuturor, In urma cu 4 luni ,un prieten al surorii mele, a dechis o firma pe numele ei,deoarece el nu mai putea deschide o alta.Acum el , a ... (vezi toată discuția)
Radiere firma vergi68 vergi68 Sunt asociat intr-o firma cu forma juridica SNC. ACTIVITATEA FIRMEI ESTE SUSPENDATA PE O PERIOADA DE TREI ANI. Am trei intrebari: 1.Ce pot sa fac atunci cand ... (vezi toată discuția)