avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sunt casatorit in chile.momentat locuiesc in uk,vreau sa divortez,separat de 3 ani cu monor 8 ani.c pot face
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:02, 14 Ianuarie 2015
c pot face

Ziceti ca vreti sa divortati, divortati, ce sa faceti ? Interesati-va acolo unde sunteti despre procedura, puteti divorta si acolo. Ati inregistrat casatoria in Romania ? Unde ati avut ultimul domiciliu comun?
casatoria e inregistrata doar in chile,pot merge la un notar aici sa solicit desfacerea casatoriei?ea este de accord,sa pot sa mi vad copilul
domiciliu comun in chile a fost....acu locvuiesc in uk
Ultima modificare: Miercuri, 14 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator
La notar unde ? Acolo unde sunteti acum ? Nu
Daca mama e in Chile, sa se intereseze acolo care e procedura imputerniciti un avocat acolo sa va reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord mitrita_luchian mitrita_luchian Buna ziua, O familie au decis sa divorteze dupa 21 de ani de casatorie. Din casatorie sunt rezultati doi copii unul este major iar celalalt este minor. ... (vezi toată discuția)
Anulare divort shguni shguni Am divortat la notar de sot cetatean strain. Fostul sot a avut translator in limba engleza, dar declara ca nu a inteles tot procedeul de divort si nu a avut ... (vezi toată discuția)
Divort delia12 delia12 buna ziua as dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri intr-o mica nelamurire.. locuiesc in UK de 1 an si si doresc sa divortez,sunt casatorita de 3 ani eu si ... (vezi toată discuția)