avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces civil -proces penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

proces civil -proces penal

Buna ziua.Am avut un proces civil in care s-a sesizat parchetul ,deci sa trecut la proces penal.Acuma procesul s-a terminat ,am cistigat procesul dar nu nea dat cheltuielile de judecata inapoi.Procesul tine de citiva ani.Este normal ca din moment ce un proces sa terminat sa primim cheltuielile de judecata inapoi,de ce nu ne da banii cheltuiti imapoi?Ce trebuie sa facem pentru a ne recupera banii?
Daca in hotarare s-a stabilit sa va achite cheltuielile de judecata , aveti posibilitatea sa va adresati unui executor judecatoresc pentru recuperarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani dupa proces just2good4u just2good4u buna ziua, am avut un proces cu asociatia de proprietari in care acestia imi cereau 9000 lei restanta si 8000 penalizari. in timpul procesului am achitat 9000 ... (vezi toată discuția)
Cum imi iau banii inapoi de la statul roman AlinaViorica AlinaViorica Buna ziua ,am castigat un proces in care am fost invinuita de tentativa de contrabanda cu tigari . La vremea respectiva mi s-au luat 1500 euro si un telefon ... (vezi toată discuția)
Cerere solicitare cheltuieli de judecata elagrosu elagrosu Am cistigat un proces , irevocabil, in urma caruia tb sa primesc cheltuielile de judecata si penalizarile pe salariu (fapt ptr care de altfel m-am ... (vezi toată discuția)