avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperarea a 2 hectare de teren de la primarie.Ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperarea a 2 hectare de teren de la primarie.Ce pret are un avocat?

Ce suma de bani trebuie sa plătesc unui avocat pentru a încerca sa rezolv pe cale amiabila sau prin instanta cu primăria recuperarea a 2 hectare de teren?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Andronache123, utilizator
Prin expropriere dupa revolutie, mi-au spus ca îmi da teren in alta parte , dar nici pana in ziua de azi nu am rezolvat nimic. Inteleg ca nu se poate rezolva cu un mediator, dar daca ma duc cu un avocat la ei, am sanse sa rezolv ceva?
Va multumesc pentru sfaturi.
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2015
Andronache123, utilizator
Nu ,daca mergi cu un avocat la ei nu rezolvi.
Incearca cu o notificare de la avocat sau executor
daca nu vor, te poti adresa cu o actiune in instanta
Poti sa incerci si plangere pt abuz de serviciu la parchet
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sper ca ma puteti ajuta! Andronache123 Andronache123 Buna seara. In judetul Ialomita, dupa revolutie 10% din teren mi-a fost luat pentru construirea digurilor, asta însemnând 2 hectare. Când a trebuit sa îmi ... (vezi toată discuția)
Partajarea bunurilor dlp dlp buna ziua!am 4 ani de cand sunt divortat ,timp in care am locuit cu parintii.fosta sotie si cei doi copii au ramas sa locuiasca in casa care este cumparata in ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri in vanzarea unei proprietati comune irinamanoliu irinamanoliu Vreau sa vand o proprietate (am 6/8 din proprietate) si persoana cu 2/8 nu vrea sa vanda. Ce posibilitati am in acest caz? Multumesc! (vezi toată discuția)