avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... schimbare titular contract energie dupa termenul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

schimbare titular contract energie dupa termenul prevazut in regulament

Buna ziua

Am cumparat acum cativa ani un apartament si nu am schimbat inca titularul de contract pt energia electrica (din lipsa de timp si frica de birocratie #-o). Vreau sa modific tipul de abonament si titularul, insa termenul de 30 zile este clar depasit, ce penalitati este posibil sa imi fie impuse? Am achitat la timp facturile, deci nu se poate spune ca nu am schimbat titularul pt a ma sustrage datoriei de plata.
Ce ma sfatuiti sa fac pentru a nu avea probleme cu ei?
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 18:51, 15 Ianuarie 2015
nu se poate deschide linkul
scrieti in orice browser cuvintele reforma energiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligat sa platesc un serviciu de care nu ma folosesc rempy rempy In urma cu cativa ani s-a introdus apa la noi in comuna. Desi am apa in casa de la fantana din curte prin hidrofor, mi-am zis hai sa cumparam un camin de apa ... (vezi toată discuția)
Eliminarea taxei radio din factura emisa de enel managerul managerul Buna seara. Fiecare proprietar de locuinta are si un contract cu un furnizor de energie electrica. Eu platesc la Enel, consumul casnic de energie electrica. Am ... (vezi toată discuția)
Factura de gaze exagerat de mare- cui ma adresez? IORDAN ELENA IORDAN ELENA Buna seara, Va rog sa-mi spuneti carei institutii ma pot adresa (gen Protectia Consumatorului) in afara de firma furnizoare de gaz, pentru a putea lamuri o ... (vezi toată discuția)