avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare studii superioare

Angajatorul este obligat sa salarizeze personalul cu studii superioare potrivit acestor sudii? Am absolvit o facultate la 2 ani de la angajare. Nu are profilul firmei la care sunt angajata. Dar salarizarea trebuie schimbata doar pt ca sunt studii superioare?
DA!!!!!!
nu.
salariul se negociaza. daca esti angajata pe un post care nu are legatura cu studiile superioare pe care le-ai facut, nu prea poti solicita nimic. Este la aprecierea angajatorului daca pentru el are o relevanta deosebita o specializare.
ex. daca sunt confectioner haine, sa zicem, chiar daca ai 5 facultati care nu au legatura cu munca desfasurata, salarizarea va fi la nivelul muncii prestate. Simplu fapt ca ai o facultate nu inseamna ca ai si un salariu mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea salariului de la studii medii la studii superioare ionascuv ionascuv Am terminat facultatea anu l trecut si am nivelul de salarizare ptr. studii medii .Anul acesta se negociaza ptr.2012 nou contract de munca ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in munca monique32 monique32 Ma numesc Monica şi lucrez intr-un spital. Acum 4 ani am absolvit cursurile postuniversitare de specializare in Informatică şi am fost incadrată la ... (vezi toată discuția)
Cim si pregatirea profesionala ENGFULL ENGFULL se poate incheia un contract indiv de munca pe o functie inferioara pregatirii profesionale ? de ex inginer confectioner - angajat ca si confectioner de ... (vezi toată discuția)