avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... conexare dosare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

conexare dosare

am doua dosare de contestare a executarii silite iar intr-unul din ele, cel mai nou, am suspendata executarea pana la solutionarea acestuia definitiva. Am solicitate conexarea celui nou la cel vechi si s-a admis. Intrebarea si nelamurirea mea este daca l-am conexat pe cel de-al doilea iar completul de judecata s-a desinvestit, se considera ca acest dosar este solutionat????? in aceasta situatie pot oare continua executarea???!!!
Cel mai recent răspuns: citadinul , utilizator 11:43, 24 Ianuarie 2015
nu este solutionat. se judeca impreuna.
dezinvestirea, din cate am citit eu...presupune sa nu mai judece nimic in acel dosar vechi, conexarea s-a facut existand identitate comuna de cereri ale debitorului, practic in dosarul vechi zic eu ca nu mai poate face vreo cale de atac si e ca si cand n-ar mai exista sau e clasat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezinvestire - am citit definitia dar nu inteleg in cazul de mai jos deleboda deleboda Buna seara! Am un credit nerambursat la o banca, astazi cautam ceva pe portalul judecatoriei si am gasit doua dosare deschise de un ... (vezi toată discuția)
Sentinta nelegala? leusan leusan Exista urmatoarea speta: Se face o contestatie la executare silita(poprire).instanta de fond suspenda executarea hotararii. Creditorul declara recurs la ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare? ciprianbc ciprianbc buna ziua uitanduma pe site-ul judecatoriei bacau am gasit un proces pe numele meu ,fatade care nu am stiut nimic,procesul pe site este asa: Nr. unic (nr. ... (vezi toată discuția)