Am avut de platit niste amenzi. Mi s-a pus poprire la toate bancile, aveam nu aveam cont eu au cerut poprire, dar in acelasi timp mi-au pus poprire si pe pensie de unde si-au recuperat banii in totalitate. M-au anuntat de la Casa de Pensii, in urma cu un an, ca aust platite toate datoriile, car sectia financiara tot nu a ridicat poprirea de pe conturi. Cand s-a stins datoria nu trebuia sa ridice si ei popririle de la banci? Ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez?
In mod normal Admin. Financiara ar fi trebuit sa trimita catre banci sistarea popririi, dar daca acest lucru nu s-a intamplat, poti solicita de la Administratie sa-ti elibereze personal sistarea popririi si mergi personal sa o duci la bancile unde ai cont deschis.
Poprirea nu este facuta pe o singura banca, este pe toate bancile din Bucuresti, banci care nu le cunosc. Nu Admin. Financiara era obligata dupa recuperarea banilor sa anuleze poprirea?
Popriri pe conturi
nelyflorea
Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf
bakajzoli78
Anaf-ul mi-a blocat conturile bancare si a pus mana pe bani din salariu (1/3 din salariu). La ultimul salariu, in martie a mai ramas de platit 7 lei din suma ... (vezi toată discuția)