avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate lucrari constructii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate lucrari constructii

As vrea sa stiu daca contabilitatea lucrarilor de constructii se tine analitic pe locatii, respectiv venituri si cheltuieli? Si daca da, va rog sa-mi dati si baza legala.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2015
gabicocis, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 10:33, 15 Ianuarie 2015
Nu imi dau seama daca veti gasi vreo baza legala pentru asa ceva dar in general este bine sa nu amestecati merele cu perele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitii la un spatiu inchiriat tatiana1 tatiana1 Buna seara, am urmatoarea situatie: La un spatiu inchiriat a fost montata tamplarie termopan , s-au efectuat lucrari de inlocuire pardoseala,inlocuire de ... (vezi toată discuția)
Cod caen societate cu 2 actionari arvat_t arvat_t Suntem doi asociati ce detinem o soc.com.avand un singur obiect de act.(respectiv inchiriere spatii comerc) in cazul in care unul din cei doi asoc.vrea sa ... (vezi toată discuția)
Profit contabil & profit fiscal mony_a mony_a as vrea sa stiu daca la repartizarea profitului/pierderi in 2012 chelt nedeductibila din anul 2011 ramane nedeductibila si in 2012.se face nota contabile sa ... (vezi toată discuția)