avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - situatie bun propriu dupa casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - situatie bun propriu dupa casatorie

de o luna m-am mutat cu prietenul meu impreuna la mine in apartament,eu am luat apartamentul nefiind casatorita cu el,inainte de a ne muta impreuna,apartamentul este complet utilat cu articole casnice si mobilier,este facut absolut tot in el,prietenul meu a venit doar cu hainele,,,,,vreau sa stiu peste ani de stat impreuna o sa aiba un drept asupra bunurilor sau a apartamentului???exista un act in care sa specific toate bunurile care imi apartin pana in momentul in care m-am mutat cu el,poate el cu timpul sa ma dea in judecata pt bunurile pe care le am???/
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 15:12, 15 Ianuarie 2015
drepturi asupra bunurilor si apartamentului nu va dobandi decat daca incheiati un act in acest sens. sunt bunurile dvs proprii.
puteti incheia o conventie matrimoniala pentru a va proteja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua aby68 aby68 am si eu o nelamurire........mi-am cumparat un apartament pe numele meu, fiind necasatorita,de cateva saptamani m-am mutat cu prietenul meu impreuna in ... (vezi toată discuția)
Bunuri dupa casatorie Adina_Ghe Adina_Ghe Buna ziua, locuiesc cu un baiat, cu care as dori sa ma casatoresc. Din fosta casnicie eu am o fetita, el are o fetita. Eu am cumparat, prin programul prima ... (vezi toată discuția)
Bunuri proprii in casnicie, protejarea lor alexandrupetrosan alexandrupetrosan Buna ziua o sa ma casatoresc peste 6 luni problema este ca s-ar putea sa-mi nu cunosc prea bine nevasta si mai ales familia ei asa cum credeam.Problema se ... (vezi toată discuția)