avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto cumparat de la intermediar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto cumparat de la intermediar

Buna ziua,

As dori si eu o informatie legata de inmatriculari auto.
Vreau sa cumpar o masina del intermediar si vreau sa stiu ce documente trebuie sa aiba: carte, talon,contract intre propietar si intermediar ,fiscalul propietarului, fiscalul intermediarului, fise de inmatriculare.
Intrebari:
Daca fiscalul propietarului a expirat si cel al intermediarului este valabil pot inscrie masina?
Cat este valabil fiscalul?
Se poate inscrei masina fara stampila pe fisa de inmatriculare dar cu certificatul fiscal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:27, 15 Ianuarie 2015
1-daca certificatele fiscale nu mai sunt in termenul de valabilitate,pe cale de consecinta nici dvs nu puteti finaliza procedura de inmatriculare auto
2-Certificatul fiscal are valabilitate 30 de zile de la emitere
3-Este obligatorie fisa de inmatriculare sa contina toate mentiunile legal prevazute,inclusiv stampila autoritatii emitente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto sh prin intermediar RolandSachelarescu RolandSachelarescu Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Vreau sa cumpar o masina. Baiatul de la care cumpar masina a cumparat-o si el la randul lui de la ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto dupa cumparare GolanSauNu GolanSauNu Seara buna. Am cumparat recent o masina. Am incheiat azi actul de vanzare cumparare + radierea masinii de la fiscal de catre propietar + actul de vanzare ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cumparat de la samsar! ionutz90 ionutz90 Buna seara! Am cumparat de curand o masina de la un samsar care la randul lui a cumparat-o de la alt samsar care a cumparat masina de la o firma.Pe C.I.V. ... (vezi toată discuția)