Buna ziua,
Am o rugaminte sa ma ajutati cu cateva informatii.
Pe 8 februarie mi se incheie concediul de crestere copil, astfel, pe 9 februarie trebuie sa incep serviciul.
Am discutat cu angajatorul si acesta spune ca este intr-o perioada rea si ca nu va putea sa-mi dea salariu pentru ca nu are bani. Astfel am convenit sa ne intelegem astfel: sa revin la serviciu pentru o luna de zile ca apoi sa intru in somaj.
Dar, angajatorul spune ca este riscul sa fie amendat pentru ca el nu ma poate concedia timp de 6 luni. Astfel, se gandeste sa ma angajez 35 de zile la o alta firma, o cunostinta de a lui, ca apoi eu sa intru in sonaj.
Este ok? Eu nu inteleg de ce nu se poate sa ma angajez aceste 35 de zile tot la el, ca apoi sa intru in somaj.
Imi este teama ca daca ma duc doar 35 de zile la cealalata firma, sa nu cumva sa apara vreo piedica la intrarea in somaj. Va rog, daca puteti sa ma lamuriti cu orice informatie.
Va multumesc anticipat pentru orice raspuns!
Ccc si somaj
florinasabou
Buna seara. In data de 19 febr 2014 copilul implineste 2 ani. din 20 febr trebuie sa ma intorc la munca. Am vorbit cu patronul si mi-a spus ca nu mai are ... (vezi toată discuția)