avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog informatii despre somaj dupa concediu crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog informatii despre somaj dupa concediu crestere copil - angajatorul nu ma mai poate plati la revenire

Buna ziua,
Am o rugaminte sa ma ajutati cu cateva informatii.
Pe 8 februarie mi se incheie concediul de crestere copil, astfel, pe 9 februarie trebuie sa incep serviciul.
Am discutat cu angajatorul si acesta spune ca este intr-o perioada rea si ca nu va putea sa-mi dea salariu pentru ca nu are bani. Astfel am convenit sa ne intelegem astfel: sa revin la serviciu pentru o luna de zile ca apoi sa intru in somaj.
Dar, angajatorul spune ca este riscul sa fie amendat pentru ca el nu ma poate concedia timp de 6 luni. Astfel, se gandeste sa ma angajez 35 de zile la o alta firma, o cunostinta de a lui, ca apoi eu sa intru in sonaj.
Este ok? Eu nu inteleg de ce nu se poate sa ma angajez aceste 35 de zile tot la el, ca apoi sa intru in somaj.
Imi este teama ca daca ma duc doar 35 de zile la cealalata firma, sa nu cumva sa apara vreo piedica la intrarea in somaj. Va rog, daca puteti sa ma lamuriti cu orice informatie.
Va multumesc anticipat pentru orice raspuns!
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:18, 18 Ianuarie 2015
Sincer, CRED ca este o varianta sigura ca sa ramaneti pe drumuiri - fara reangajare si fara somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare dupa concediu pt cresterea copilului cetateanhu cetateanhu Buna ziua, La 2 februarie 2014 trebuie sa ma intorc la lucru dupa concediu pentru cresterea copilului de 2 ani. Am fost la angajatorul meu si mi a spuns ... (vezi toată discuția)
Ccc si somaj florinasabou florinasabou Buna seara. In data de 19 febr 2014 copilul implineste 2 ani. din 20 febr trebuie sa ma intorc la munca. Am vorbit cu patronul si mi-a spus ca nu mai are ... (vezi toată discuția)
Revenire la locul de munca dupa incetare concediu crestere copil 2 ani Anamaria2484 Anamaria2484 Buna ziua. Fetita mea face pe 6 mai 2014 2 ani, eu ar trebui sa ma intorc la servici pe data de 6 aprilie 2014. Din cate am auzit firma unde am lucrat a dat ... (vezi toată discuția)