avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere auto uitat acasa (cetatean UE)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere auto uitat acasa (cetatean UE)

Ce se intampla cu un cetatean strain care conduce un autoturism in Romania iar pemisul de conducere valabil a fost uitat acasa in tara unde locueste (EU)?
Isi da seama de asta doar cand i se cer actele la control.

As fi fost intr-un caz similarar daca as fi fost controlat.
Probabil va fi controlat daca are permis valabil si va fi sanctionat pentru ca nu il are asupra sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta sanctionarea cu 90 de zile suspendare a permisului pentru doar 0.16mg/l alcoolemie? Nybo Nybo Buna ziua, Am o nelamurire. In acest weekend am fost in oras cu cativa prieteni. Fiecare dintre noi a baut maxim 2 beri. cand am plecat acasa, unul dintre ... (vezi toată discuția)
Permis din sua in romania? Attiorban Attiorban Buna, Am un permis eliberat in sua, dar sunt cetatean Roman si domiciluil aici. Pot conduce cu acel permis in Ro? Ce se intampla daca eu am si un permis ... (vezi toată discuția)
Amenzi de circulatie in ue Anca 10 Anca 10 Buna ziua!Am urmatoarea problema:permisul meu de conducere este in Romania ,l-am uitat acasa ,eu sunt in Germania si am doar o copie trimisa pe mail .Ce se ... (vezi toată discuția)