avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abandonarea locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abandonarea locului de munca

Avem o angajata cu CIM pe perioada determinata, care pur si simplu nu s-a mai prezentat la locul de munca si a plecat in strainatate,fara sa-si dea demisia.
Cum pot sa-i desfac CIM-ul, cu care articol?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: molly27 , utilizator 08:54, 23 Ianuarie 2015
Cu art.61 lit.a C.mun. - desfacerea disciplinara a c.i.m. pentru absente nemotivate - sau asteptati data de expirare a duratei c.i.m.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca pe perioada determinata ddaniell ddaniell Buna ziua! Incepand cu data de 01.04.2009 m-am angajat si am semnat un contract pe o durata de 2luni (de proba). Dupa o luna, 05.05.2009, nu m-am mai ... (vezi toată discuția)
Demisia ralukdas ralukdas Am fost angajat de către o firmă pe o perioadă determinată.Înainte cu o lună de a-mi expira contractul mi-am dat demisia şi am refuzat să stau în ... (vezi toată discuția)
Incetare cim negut_dorina negut_dorina buna ziua,Am o problema in cazul unui salariat: incepand cu data de 15.08.2012 acesta nu s-a mai prezentat la lucru, figurand in pontaj cu absente ... (vezi toată discuția)