avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnarea declaratiilor fiscale electronic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnarea declaratiilor fiscale electronic

Buna ziua,

Sunt Economist, dar inca nu sunt membru CECAR si as dori sa intreb daca pot semna declaratiile fiscale electronic pentru diverse firme care au cifra de afaceri sub 35.000 euro. Daca ma angajez la o societate comerciala care in 2014 a depasit cifa de afaceri de 35.000 euro, pot semna decl fiscale electronic ? dar bilantul ? Mentionez ca am lucrat la o firma de expertiza 2 ani, si ca economist mai am vechime de inca 6 ani, dar la acele s.c. nu am semnat eu declaratiile, ci doar le-am intocmit.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 16:02, 15 Ianuarie 2015
Situatiile financiare anuale si raportarile contabile se semneaza de catre directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie.E suficient sa aveti studii economice superioare.De asemenea puteti intocmi si semna declaratiile fiscale, indiferent de cifra de afaceri a societatii
Va recomand sa studiati legea contabilitatii82/1991 actualizata prin ordonanta 79/2014
Multumesc frumos ! Ma intereseaza si daca pot semna pt firme la care nu sunt angajata. Sau care ar fi nr min de ore cu care m-as putea angaja pt a putea semna.
Nu puteti semna daca nu sunteti angajata, iar contract de prestari servicii nu puteti incheia deocamdata.Nu exista in legislatie minim de ore, trebuie doar sa fiti angajata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate angajare economist ioanaep ioanaep Buna ziua, este obligatoriu ca o firma sa aiba angajat economist pe firma? multumesc (vezi toată discuția)
Societate cu prestari servicii contabile p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am studii superioare economice de lunga durata (5 ani, licentiata in contabilitate), si as dori sa infiintez o societate cu prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa semneze bilantul? claudana claudana Buna seara! Am un PFA infiintat pe baza unei diplome de economist. Tin contabilitate la o firma care in 2013 a avut o CA de aprox. 227.000 lei. Va rog ... (vezi toată discuția)