avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFI (PFA)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFI (PFA)

sunt actionar unic la un srl (nu sunt angajat la acest srl-administrator impreuna cu alta persoana care,nu este angajata srl-ului) cu profil tehnic, de consultanta. Ca medic, pot infiinta un PFI (PFA) pentru a colabora cu spitale,policlinici,cabinete medicale individuale etc ? daca da ce document imi sunt necesare?
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Administrator nu, atunci ce? Mazilu Constanta Mazilu Constanta Eu sunt expert contabil si am un cabinet de contabilitate,mai nou am aflat ca forma de organizare in profesiile liberale se numeste PFI. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Traduceri si garzi - pfa sau pfi? ContSters450793 ContSters450793 Buna ziua, Sunt medic si detin si certificat de traducator pentru italiana si araba. Recent m-am pensionat. Doresc sa continui activitatea de medic prin ... (vezi toată discuția)
Srl individual unde sunt tot eu si administrator - cum pot evita sa raspund cu bunurile personale? retzy retzy M-am pensionat (medic) si am continuat sa lucrez - garzi in spitale - infiintand un PFI pe domeniul medical. Intre timp, un coleg chirurg care are tot PFI a ... (vezi toată discuția)