avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fara asigurare, dosar penal art 334 alin.4
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fara asigurare, dosar penal art 334 alin.4

Buna ziua.
Am derapat in gard cu masina mam inteles cu domnul la care am intrat in gard , cand mam dus la politie sa mi se dea o dovada pentru reparatie domni de acolo au luat actele la verificat a masini, au constatat k nu am asigurare masina fiind cu numere de bulgaria , am primit amenda 600 ron pentru accident permisul la ridicat pe termen nelimitat cu dovada fara drept de circulatie pe langa acestea a ridicat si numerele si talonul a masini tinand cond ca masina inmatriculata in bulgaria are o serie la numarul din spate ei nu au tinut cont si au rupto pe langa asta au intocmit si dosar penal cu art.334 alin.4 tinand cond k toate actele sunt in regula nu imi exprim pentru ce au facut dosar cu acest articol va rog sa imi spuneti ce am de facut si daca am castig de cauza daca inaintez o plangere inpotriva lor.
Cel mai recent răspuns: paolo123 , utilizator 10:24, 17 Iulie 2015
Nu aveti dreptul sa circulati in Romania fara asigurare avand in vedere ca aveti masina inmatriculata in alt stat.
Dosarul penal urmeaza sa se solutioneze de catre procuror fie printr-o solutie de neurmarire si netrimitere in judecata, fie o sa va trimita in judecata.
Buna ziua domnule avocet. Am citit raspunsul dumneavoastra la intrebarea de mai sus si vroiam sa va intreb : Dar daca spre exemplu un conducator auto al unui autoturism inmatriculat in alt stat spre exemplu Bulgaria (Stat U.E) sau Turcia (Stat ce nu e in U.E.) conduce acest vechicul al unui prieten, el nestiind ca autovehiculul nu are asigurare, inteleg ca I se face dosar penal cum ati spus si mai sus, dar daca nu poate face dovada asigurarii, in sensul ca asigurarea nu o are la bordul autovehiculului, tot dosar penal se face ? Multumesc si astept raspunsul dumneavoastra! Narcis M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune politie verificare autovehicule inmatriculate in alte tari (bulgaria, polonia) mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 O.U.G. nr. 195/2002 \"ART. 82 (1) Autovehiculele şi remorcile înmatriculate în România pot trece frontiera de stat pe drumurile publice, dacă ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere sandru72 sandru72 Buna ziua varog sa ma ajutati cu un raspuns. Suspendarea permisului de conducere pe 90 zile fara drept de a conduce adica dovada .autovehicolul este ... (vezi toată discuția)
Numere false de inmatriculare ioanadb ioanadb Buna. In cursul zilei de 17.02 am dorit inmatricularea unui autoturism care era pe leasing. La serviciul Inmatriculari a mers proprietarul (tatal meu) care in ... (vezi toată discuția)