avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Mama avocat- indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Mama avocat- indemnizatie crestere copil

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca indemnizatia pentru crestere si ingrijire copil - mama avocat a ramas tot la 600 lei lunar si daca contributia de 10 % catre Barou in aceasta perioada de 2 ani se retine din cei 600 lei ( adica contributia este de 60 lei sau 250 lei)?
Multumesc pentru lamuriri!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:56, 18 Ianuarie 2015
Mergeti la barou ca sa va lamuriti.
Puteti discuta pe larg daca aveti obiectii.
Credeti ca dna colega nu stie unde isi are baroul sediul?Daca nu sunteti in masura sa oferiti un raspuns concret care este logica raspunsului dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru mama avocat abby abby A aparut ceva nou in privinta indemnizatiei de crestere a copilului de pana la 2 ani(optional 1 an)? Eu stiu asa.... 1. Baroul acorda undeva la 600 lei ... (vezi toată discuția)
Impozit concediu sarcina si lehuzie a29stefan a29stefan Pentru luna iunie a anului curent, indemnizatia pentru concediul de sarcina si lehuzie se impoziteaza? In baza carei prevederi? A survenit vreo modificare in ... (vezi toată discuția)
Hotararea 845 si 845bis a consiliului unbr Andreea Iacsa Andreea Iacsa extras...[b]Începând cu 01 octombrie 2010 cuantumul indemnizaţiei pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani şi, în cazul ... (vezi toată discuția)