avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procedura mutare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procedura mutare firma

buna ziua as dori sa mut sediul firmei din gorj an bucuresti si as vrea sa stiu ce pasi trebue sa fac ca administrator al firmei .Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 10:52, 19 Ianuarie 2015
Buna ziua
ca administrator al firmei trebuie sa convocati AGA pentru a lua o atare decizie. Doar asociatii/actionarii pot adopta decizia de schimbare a sediului. Ulterior dvs in calitate de administrator puteti face demersuri de inregistrare a Hotararii AGA privind schimbarea sediului, dosarul urmand a fi depus la Gorj impreuna cu toate documentele aferente.
In link-ul de mai jos regasiti pasii si documentele aferente pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor privind schimbarea sediului social:

[ link extern ]

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare firma alin1980 alin1980 buna ziua as dorii niste informatii daca se poate in legatura cu suspendarea ctivitati .. Cum se procedeaza si ce trebuie sa fac pt a putea suspenda firma ... (vezi toată discuția)
Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator srl Gigel Faurescu Gigel Faurescu Din 14 aprilie mi s-a comunicat de catre asociatul unic ca nu mai sunt administratorul lor de SRL. Mi-au dat decizia pe email. De atunci si pana in ziua de azi ... (vezi toată discuția)