avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit bancar

Buna ziua,

Am o intrebare legata de un credit, sotul meu impreuna cu soacra(girant) doreste sa faca un credit pentru achizitionarea unei case(prima casa). Intrebarea mea este: Daca ei sunt trecuti pe contractul de la banca, in cazul contractului pentru imobil cine este trecut? Cine o sa aiba drept, mentionand ca eu sunt sotie prin lege, desi nu particip la credit..Eu nu vreau sa apara si soacra din moment ce eu si sotul o sa achitam ratele...care sunt conditiile?
Astept cu mare interes raspunsul Dvs.
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2015
Flori2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: Flori2015 , utilizator 09:58, 16 Ianuarie 2015
Contractul de vanzare cumparare a apartamentului si contractul de credit sunt aspecte total diferite. Soacra dvs., daca va avea calitatea de girant in contractul de credit nu va avea nicio calitate in contractul de vanzare cumparare.
Multumesc frumos pentru raspuns, mai am inca o intrebare referitoare la acest subiect, daca sotul meu doreste sa o treaca si pe mama lui pe contractul casei, desi eu nu-mi doresc asta, este posibil?
Multumesc,
Zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)
Trecere act proprietate parinti la copii inessa inessa sotul a luat un credit ipotecar in anul 2007...cu achitare in 30 de ani...a ridicat o casa noua in locul uneia vechi cu banii respectivi...proprietara fiind ... (vezi toată discuția)
Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)