avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aviz PUD Apa Nova
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aviz PUD Apa Nova

Buna ziua, rog ajutor in urmatoarea problema:

Acum doi ani am obtinut de la Apa Nova un Aviz PUD pentru un teren in Bucuresti (afectat partial de un apeduct), cu valabilitate un an. Am angajat o firma sa-mi obtina PUD-ul, pe baza acestui aviz, insa pana au adunat ei restul de acte, a expirat si a trebuit sa mai ceara de la Apa Nova un alt aviz.

Din pacate cei de la ApaNova nu vor sa mai elibereze un alt Aviz in aceleasi cote, raspunzand doar prin "Consultari PUD" avand ca rezolutie: "discordanta intre pozitia punctelor de intersectie dintre limita terenului si limita zonei de protectie sanitara a apeductului". Acest lucru imi limiteaza drastic zona de construire fata de Avizul emis initial.

Cei de la firma pe care am angajat-o nu stiu nici ei ce sa mai faca drept pentru care va solicit ajutorul.



Alte discuții în legătură

Constructie in zona de protectie severa valmi valmi As dori sa aflu parerea dvs. despre urmatoarea situatie. Am cumparat un teren cu o constructie inceputa si autorizatia de constructie valabila. Am finalizat ... (vezi toată discuția)
Drept de utilitate publica apa nova nespecificat in cadastru dorinm dorinm Buna ziua Am cumparat un teren liber de sarcini conform extrasului de carte funciara ulterior am constatat ca pe el trece o conducta de apa potabila (Apa ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)