avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... invitatie
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

invitatie

Prietenul meu e din Pakistan, dar e stabilit in Anglia de 5 ani. Lucreaza acolo cu acte in regula.
As vrea sa stiu EXACT ce acte imi sunt necesare ptr a-i trimite o invitatie fara probleme?
Cui sa ma adresez?
El ce acte trebuie sa-mi trimita?



Va multumesc si astept un raspuns prompt din partea Dvs.
Cel mai recent răspuns: Dana0102 , utilizator 22:22, 16 Iunie 2009
Viza de 5 zile este viza de tranzit permite intrarea pe teritoriul României, în scopul tranzitului pentru o durată care nu poate depăşi 5 zile.

Puteti solicita viza de scurta sedere - care permite intrarea şi şederea pe teritoriul României pentru o perioadă care să nu depăşească 90 de zile într-un interval de 6 luni de la data intrării (sau de la data primei intrări, în cazul vizei multiple), în scopul desfăşurării uneia dintre următoarele activităţi: misiune oficială guvernamentală, turism, afaceri, vizită particulară, transport, participare la activităţi sportive, culturale, ştiinţifice sau academice. Dreptul de şedere al posesorului unei vize de scurtă şedere nu poate fi prelungit.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean non ue daniele36 daniele36 Am o intrebare, care sunt pasii ce trebuie urmati urmare a casatoriei oficiate la misiunea diplomatica romaneasca intre un cetatean roman si un cetatean ... (vezi toată discuția)
Emigrare dorin_severin dorin_severin salutare .. ce trebuie sa fac sa aduc prietena aici in romania , ea fiind din thailanda avand nevoie de viza ...in cel mai scurt timp posibil .. va multumesc (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean strain atalinna atalinna Buna ziua tuturor.Desi am cautat informatii pe tema unei invitatii nu am gasit inf complete si corecte.As dori sa fac o invitatie unui cetatean egiptean.Unde ... (vezi toată discuția)