avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prenatal

Buna seara,
Cum procedez c-o salariata care ramane in concediul ptr. crestere copil,ce pasi trebuie sa parcug.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 19:23, 29 Ianuarie 2015
Pasii sunt urmatorii:
- cerere salariata de acordare a CCC , la care ataseaza copia certificatului de nastere a copilului
- in baza cererii , angajatorul emite decizia de suspendare a c.i.m. in temeiul art.51 lit.a C.mun.
- dupa emiterea deciziei : comunicarea unui exemplar al deciziei salariatei si inregistrarea in Revisal a suspendarii c.i.m.
multumesc !
Buna seara ,

Exista un nr. de zile minim de concediu medical pe care trebuie sa-l ia angajata ? situatia mea este urmatoarea ,acesteia i se termina concediu medical pa data de 31.01.2015 (a beneficiat de 31 zile) ,a nascut in decursul acestei luni dar inca n-a ridicat certificatul de nastere al fetitei ,va rog cum trebuie sa procedez .
Va multumesc !
Obligatoriu este concediu postnatal de 42 de zile.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract pentru maternitate bmgabriela bmgabriela Buna ziua, va scriu in legatura cu o angajata care este pe concediu medical, sarcina in ultima luna si recent a nascut . Vreau sa stiu cand trebuie ... (vezi toată discuția)
Luna tatălui C@ty C@ty Bună ziua eu în data de 12 octombrie am sa încep lucru după concediu creștere și îngrijire copil la un alt loc de munca. Întrebarea mea este :tatăl ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil suciugeorgeta suciugeorgeta va rog sa imi spuneti,daca se poate,ce pasi trebuie sa urmez in cazul unei salariate care a nascut pe 04.04.2014 si este angajata din 22.03.2014......iar in ... (vezi toată discuția)