avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Luna tatălui
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Luna tatălui

Bună ziua eu în data de 12 octombrie am sa încep lucru după concediu creștere și îngrijire copil la un alt loc de munca. Întrebarea mea este :tatăl poate beneficia de luna tatălui începând cu data de 01.11.2017 și dacă da care ar fi pași de urmat pentru a putea beneficia tatăl de aceasta luna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 7 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatal copilului poate intra in CCC incepand cu acea data.

Pasi :
- depune la angajator cerere de acordare a CCC incepand cu data de .... . Ataseaza copia certificatului de nastere al copilului.
- angajatorul emite decizia de suspendare a c.i.m. in baza art.51 lit.a C.mun.
- tatal va depune actele la primaria in raza careia domiciliaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu paternal mgabi93@yahoo.com mgabi93@yahoo.com Buna ziua,Cum se procedeaza in cazul in care un angajat cere o luna concediu crestere copil din cele 24 luni legal acordate parintilor exceptand cele 5 zile ... (vezi toată discuția)
Prenatal marcucarolina marcucarolina Buna seara, Cum procedez c-o salariata care ramane in concediul ptr. crestere copil,ce pasi trebuie sa parcug. Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum procedez in cazul unei salariate care va intra in concediu de crestere copil. Cum ii suspend contractul de munca. Din ... (vezi toată discuția)