avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU PATERNAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU PATERNAL

Buna ziua,Cum se procedeaza in cazul in care un angajat cere o luna concediu crestere copil din cele 24 luni legal acordate parintilor exceptand cele 5 zile dupa nasterea copilului si cele 10 zile acordate in urma cursului de puericultura???.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 1 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz , pasi sunt :
- cerere salariat de acordare a CCC pe perioada ......., anexeaza copie certificat nastere:
- pe baza cererii se emite decizia de suspendare a c.i.m., in baza art.51 lit.a C.mun.
- salariatul depune actele la Primaria in raza careia domiciliaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luna tatălui C@ty C@ty Bună ziua eu în data de 12 octombrie am sa încep lucru după concediu creștere și îngrijire copil la un alt loc de munca. Întrebarea mea este :tatăl ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil rusualexandra rusualexandra Am un salariat care vrea sa-si ia concediu pentru cresterea copilului (1 luna) conf. OUG 111/2010 - concediu tata. Care sunt pasii care trebuie sa-i fac in ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum procedez in cazul unei salariate care va intra in concediu de crestere copil. Cum ii suspend contractul de munca. Din ... (vezi toată discuția)