avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Arhivare registre intrari-iesiri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Arhivare registre intrari-iesiri

cat timp sunt obligat conform legi sa tin in arhiva registrele de intrari si iesiri? multumesc
5 ani
puteti va rog sa-mi precizati legea si atr. care stipuleaza acest lucru? multumesc
Nu exista o lege care sa stipuleze un termen de pastrare ptr. registrul de intrare- iesire a corespondentei (caci banuiesc ca despre acesta este vorba).
Daca nu aveti nomenclator la nivel de unitate, atunci trebuie sa stiti ca din experienta mea anterioara, ptr. aceste doc. a fost stabilit un termen de pastrare de 10 ani.
Trebuie sa se intocmeasca un nomeclator pe departamente/genuri de documente/termene de pastrare si dvs trebuie sa propuneti o perioada de pastrare pe care o considerati suficienta. Ulterior, mergeti cu acest nomenclator la Arhivele Nationale si ei va aproba termenele propuse, sau mai fac unele modificari acolo unde considera necesar.
Cat timp se pastreaza registrul de intrari-iesiri corespondenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivare SIE SIE Cat timp de la emiterea unui document fiscal se pastreaza? Ma refer la declaratia 200, 260 si altele, emise de anafg. O zi buna! (vezi toată discuția)
Arhivare documente comoserv comoserv Va rog sa mi spuneti pe ce termene trebuie arhivate documentele ce tin de Biroul Resurse sau temeiul legal unde este prevazut lucrul acesta. (vezi toată discuția)
Registrul intrare -iesire ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in ceea ce priveste completarea registrului de intrari iesiri. Nelamuririle mele sunt: 1. Acest document se completeaza ... (vezi toată discuția)