avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima Casa- Precontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima Casa- Precontract

Buna ziua, unchiul meu are un apartament si a gasit un cuplu care s-a hotarat sa cumpere apartamentul prin prima casa.
Intrebarea mea este urmatoarea dupa ce a facut toate actele si le-a trimis copi acestora, ei au spus ca le trimit la banca iar in 2 saptamani acasta(banca) trimite un evaluator.
Pre-contractul cand trebuia facut? dupa ce vine evaluatorul sau inainte sa vina evaluatorul ?
Multumesc Frumos !
Cel mai recent răspuns: Lucc , utilizator 03:56, 16 Ianuarie 2015
La majoritatea bancilor se face inainte, dar stiu si unele banci spre ex banca transilvania, unde se face dupa evaluare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare prima casa nick_nr79 nick_nr79 Buna ziua , am si eu o nelamurile referitoare la un raport de evaluare facut de un evaluator agreat de banca; a venit acum 3 saptamani si a vazut apartamentul ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de evaluare apartament prima casa EdgeGL EdgeGL Buna ziua! De aproximativ o luna am demarat impreuna cu sotia dosarul pentru achizitionarea unei case prin intermediul programului Prima Casa, la ING. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o întrebare în legătură cu vânzarea unei case. in ... DrHOOK. DrHOOK. Buna ziua! Am o întrebare în legătură cu vânzarea unei case.In urma cu vreo 2 săptămâni (eu fiind vânzătorul unei case) a venit un client care mi-a ... (vezi toată discuția)