avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am o întrebare în legătură cu vânzarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am o întrebare în legătură cu vânzarea unei case. In ...

Buna ziua! Am o întrebare în legătură cu vânzarea unei case.In urma cu vreo 2 săptămâni (eu fiind vânzătorul unei case) a venit un client care mi-a spus că l-ar interesa sa cumpere casa dar prin credit ipotecar.Dansul mi-a spus că are pe o doamna la banca care i-ar putea spune anticipat înainte de venirea evaluatorului daca ar putea obține creditul.M-a rugat sa îi trimit prin WhatsApp o poza cu extrasul de carte funciara și schița terenului și casei.Eu le-am trimis și dansul mi-a trimis mesaj că o să revină după ce ia legătura cu doamna de la banca.L-am sunat și văd că nu răspunde. Întrebarea mea este daca poate să facă vreo șmecherie (adică să mă trezesc că i-am vândut casa, in cazul că găsește vreun notar corupt).Se poate face vreun contract de vânzare cumpărare fals cu pozele (extras de carte funciara, schița teren și casa ) pe care i le-am trimis prin WhatsApp ? Vă mulțumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu se poate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Casa poate fi vanduta doar prin semnarea unui contract de vanzare-cumparare in forma autentica (la notar).

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren in folosinta, dar fara acte ContSters126200 ContSters126200 Buna ziua! Am cumparat anul acesta o casa cu teren in jud. Timis, in ideea de a construi candva, cand s-o putea, o casa noua. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Inselaciune teren cumparat laura75 laura75 Buna ziua, am o problema cu un teren cumparat in suprafata de 990mp, cand am avut prima discutie cu vanzatorul, am cerut copie dupa contractul de ... (vezi toată discuția)