avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Scadenta anticipata a creditului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Scadenta anticipata a creditului

credit luat de la BCR pe 10 ani 2006-2016 , a fost scadent anticipat fara anunt in prealabil!! motiv invocat- neplata ratelor!!! culmea ca am platit lunar si am chitantele !!!! cum procedez ca BCR-ul nu vrea sa discute!! in ce baza au ajuns la scadent anticipat cind mai aveam de plata pina in 2016!! iar suma cu care cei de la krupp vor sa ma execute -3.338 este egala cu ratele pin ana in 2016 bla BCR! cred ca e un aranjament intre companii !!! ma vad nevoit sa platesc acum un alt credit 3.338 la o firma cu care eu nu am semat nimik si au dobinzi mult mai mari !! ce sa fac? sa dau BCR -ul in judecata ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:45, 16 Ianuarie 2015
Da, ii dati în judecata. Ați încercat întâi sa vedeți de ce nu e înregistrată plata dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o linie de credit ianos ianos In anul 2009 in februarie am preluat o soc com care avea o linie de credit la bcr de 30000 ron Can am preluat soc de la banca mi-au zis ca-mi prelungesc linia ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare cu datorii platite leus leus O rugaminte pentru urmat speta: - O persoana in virsta face un imprumut in iulie 2015 de 2000 lei cu plata in 10 luni , scadent in mai 2016, la un CAR ... (vezi toată discuția)
Poprire bruneta89 bruneta89 buna seara as dori sa stiu am primit acasa o executare silita prin care este specificat urmarirea bunurilor mobile. la munca inca nu a ajuns institare azi ... (vezi toată discuția)