avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obtinere copie de pe sentinta penala sau dosar.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obtinere copie de pe sentinta penala sau dosar.

Recent am depus o cerere la o instanta pentru a obtine o copie de pe sentinta penala a unei persoane pe care nu o cunosc personal si nu sunt nici ruda cu ea.
Aceasta persoana s-a facut remarcata in spatiul public prin diverse actiuni antiromanesti.
Exista posibilitatea de a obtine macar o copie de pe sentinta ?
Faptul ca la sfarsitul cererii am mentionat ca aceste documente imi sunt necesare pentru documentarea intregii activitati cu caracter antiromanesc si sovin a persoanei respective poate avea repercusiuni asupra mea ?
Si am mai declarat ca la nevoie voi folosi copiile respective ca proba in fata autoritatilor judiciare acest fapt poate fi considerat amenintare ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:54, 15 Ianuarie 2015
Nu aveti probleme zic eu.

Insa, nu stiu daca va vor elibera copie dupa sentinta.
De avut sanse ati avea insa...

Avocatii pot obtine dar si pentru ei este destul de complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni la o firma - unde aflu cate anume ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am o ruda care s-a stins recent, si sunt unic mostenitor. Din cate cunosc, decedatul avea un numar important de actiuni la o firma - cunosc ... (vezi toată discuția)
Acces date caracter personal/filmari video poliție Jwjwj Jwjwj Bună ziua, tot încerc sa lămuresc următorul aspect legal ! Conform legii art 15 din Regulamentul 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal, ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata un vecin chirias al carui nume nu il cunosc? Dorinzergio Dorinzergio Am langa mine un vecin chirias care umbla cu amenintari,din cauza ca nevestei lui i se pate ca vecinii au ceva cu ea.E obligat presedintele de bloc sa imi dea ... (vezi toată discuția)