avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392b electornica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392b electornica

Buna ziua, am un PFA si pana in data de 25 februarie trebuie sa depun declaratia 392b, dar nu gasesc pe site-ul ANAF programul care genereaza acesta declaratie electronica pentru anul 2014 ci doar pentru anul 2013 !!! Stiti cand va aparea pe site?

Va multumesc o zis buna !!! :)
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2015
TudorOltean, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:06, 16 Ianuarie 2015
Trebuie sa urmariti site-ul anaf. va aparea intr-un final. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de inactivitate pfa cibo0505 cibo0505 Buna ziua, anul trecut am infiintat un PFA, si pana la sfarsitul anului fiscal am inregistrat doua facturi de cheltuiala pe el. Intrebarea ar fi, daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Silvasanu Silvasanu Mai revin cu o intrebare: cum se completeaza in format electronic Declaratia 392b? Am completat formularul de mana si ma duc cu el la ANAF si-l completeaza cei ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)