avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392B

Mai revin cu o intrebare: cum se completeaza in format electronic Declaratia 392b? Am completat formularul de mana si ma duc cu el la ANAF si-l completeaza cei de acolo?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 17:44, 26 Ianuarie 2014
Aveti rabdare ca la inceputul lunii februarie va aparea programul in care veti putea completa si genera declaratia pentru a o putea depune.
Multumesc, vroiam sa scap de o grija caci anul trecut am uitat de ea si am primit avertizare:(
puteti deja descarca aplicatia de pe site-ul anaf

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 392b Anaeli195 Anaeli195 Buna seara, Puteti sa-mi spuneti, Decl.392 B se depune in format pdf.sau conform versiunii 1.0.6. din 24.01.2014 care se descarca de pe saitul anaf ? In ... (vezi toată discuția)
Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 392b amelia16 amelia16 agentii de asigurari trebuie sa depuna declaratia 392B? (vezi toată discuția)